Plafond witten prijs

07-10-2020   Schilderen
Plafond witten prijs

Ben je van plan om zelf een plafond te gaan witten, dan zul je wellicht bepaalde materialen en gereedschap moeten aanschaffen. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de kosten voor een kamer van 20 vierkante meter. De onderstaande prijzen zijn gebaseerd op gemiddelde prijzen bij verschillende webshops.

Kostenoverzicht
Verfroller€2,05
Telescopische stok€15
Kwast€1
Verfbak€3,52
Verfrooster€0,95
Latexverf (spacktex)€105
Roerstok (Gratis)€2,05
Afplaktape€1,70
Huishoudtrap€35
Afdekfolie€1,69
Totaal€166

We hebben als voorbeeld verf van hoge kwaliteit gekozen. Bij een bouwmarkt kun je als je wilt voor een lager bedrag latexverf kopen. Sommige schilders gebruiken niet al het bovenstaande gereedschap. In plaats van een kwast en radiatorroller gebruikt men bijvoorbeeld ook wel eens een blokwitter.

Een verfbak is ook niet per se nodig als het verfrooster in de emmer met latexverf past. Als je de kamer helemaal leeghaalt en je wilt later een nieuwe vloer leggen, dan is afdekfolie ook geen vereiste.

Plafond laten witten

De totale kosten en energie die het kost om een plafond te witten wegen haast niet op tegen de kosten om het te laten doen. Als je een plafond van circa 20 vierkante meter wilt laten witten door een schilder ben je tussen de 200 en 400 euro kwijt. Het bedrag dat je kwijt bent verschilt per schilder. Vraag daarom altijd meerdere offertes op bij schilders in uw regio. Zo kunt u de vergelijken, de offertes die je bij ons kunt aanvragen zijn vrijblijvend. Zo zit je nergens aan vast.
Gratis online schilder offerte aanvragen