• Gratis schilder offerte aanvragen

    Wil je een schilderklus uit handen geven? Vraag gratis offertes op en zit nergens aan vast!

    Plafond schilderen


Schilderbedrijf Amsterdam

Ben je op zoek naar een schilderbedrijf in Amsterdam? Wij hebben een overzicht gemaakt met schildersbedrijven in Amsterdam.

Klouwer Vakschilders

Klouwer vakschilders heeft een bekende naam opgebouwd in heel Noord Holland. Wij zijn een traditioneel gediplomeerd schildersbedrijf uit Volendam, met onze Volendammer werk mentaliteit en liefde voor het schildersvak staan wij garant voor de hoogste kwaliteit schilderwerk.

Daarom is Klouwer vakschilders ook een officieel AF Erkend schildersbedrijf. Van kleine schilders opdrachten tot grote projecten werken wij met de beste materialen en de nieuwste technieken om elke opdracht perfect af te leveren met een tevreden klant.

Al talloze klanten gingen u naar alle tevredenheid voor. Wij zijn dan ook trots op enkele van onze grootste referenties. Zo zijn wij werkzaam geweest voor Waterland ziekenhuis Purmerend, Amsterdam Arena en zijn wij de vaste partner van de Apple Store Amsterdam en niet te vergeten 213 particulieren!

SchilderbedrijfKlouwer Vakschilders
Contactgegevens
Mr Muhrenlaan 82
1132CJ
Volendam

Telefoon: 06 18 63 32 58
E-mail: info@klouwervakschilders.nl
Website: www.klouwervakschilders.nl
Schildersbedrijf H. Kuin

Voor al uw schilderwerk, maar ook voor alle soorten glas en behangwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Al bijna 30 jaar zijn wij een begrip in de regio Hoorn en sinds 2006 jaar hebben wij ook een vestiging in Alkmaar.

Hierdoor zijn wij snel ter plaatse en berekenen wij geen voorrijkosten. U kunt verzekerd zijn van vakmanschap en uiteraard geven wij garantie op al onze werkzaamheden. Kijk op onze website voor meer informatie of informeer naar de voorwaarden.

SchilderbedrijfSchildersbedrijf H. Kuin
Contactgegevens
Simon Carmiggeltstraat 1
1822 MA
Alkmaar

Telefoon: 06 55 13 46 26
E-mail: h.kuin@hetnet.nl
Website: www.schilderkuin.nl
Schildersbedrijf Andrew Klaasen

Schilder & Afwerkingsbedrijf Andrew Klaasen brengt al meer dan 25 jaar kleur in Amsterdam. Wij dragen zorg voor optimale bescherming aan monumentale grachtenpanden, appartementen, kantoren en scholen. Dit gebeurd met kwaliteitsbesef en deskundigheid.

In ons bedrijf is er haast geen verloop van collega’s waardoor elke schilder een vertrouwd gezicht is geworden bij u, de klant van schilder & afwerkingsbedrijf Andrew Klaasen. Wij hopen ook u binnenkort als vaste klant te mogen begroeten.

SchilderbedrijfSchildersbedrijf Andrew Klaasen
Contactgegevens
Archangelkade 2E
6075NL
1013 BE
Amsterdam

Telefoon: 06 54 66 50 66
Email: info@andrewklaasen.nl
Website: www.andrewklaasen.nl