• Gratis schilder offerte aanvragen

    Wil je een schilderklus uit handen geven? Vraag gratis offertes op en zit nergens aan vast!

    Plafond schilderen


Schildersbedrijf Gelderland

Ben je op zoek naar een schilderbedrijf in Gelderland? Wij hebben een overzicht gemaakt met schildersbedrijven in Gelderland.

J.O.S. Onderhoud & Schilderwerken

VAK specialist voor al het: Onderhoud, Schilder- en Spuitwerken, Wandafwerking, Stucadoorwerken & Houtrotrenovaties. Onze kracht is vakmanschap, professionaliteit, betrouwbaarheid, alsmede een goede service en kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen!

Voor meer informatie kunt u op deze website kijken. U mag ons natuurlijk ook altijd zelf rechtstreeks bellen of mailen. Wij hebben een jarenlange ervaring en werken op een professionele wijze tot een gewenst eindresultaat. Door zorgvuldig en accuraat te werk te gaan hebben wij in de loop der jaren een breed scala aan opdrachten gerealiseerd.

Schilderbedrijf J.O.S. Onderhoud & Schilderwerken
Contactgegevens
Telefoon: 024 37 76 67 7 (vestiging Malden/Nijmegen)
Website: www.schildersbedrijf-jos.nl
Schildersbedrijf Otto Verkerk

Otto Verkerk stelt zeer hoge eisen aan de kwaliteit van het te leveren werk. Dit moet tot in de puntjes in orde zijn, anders keurt hij het zonder pardon af. In een tijd van economische recessie lijkt het vaak makkelijk om een offerte in te dienen die ver onder de marktprijs ligt om toch een werk binnen te halen... Deze schilder denkt dan snel: "Dan brengen we wel een laag minder aan..."

Otto Verkerk peinst er niet over om mee te gaan met deze markttendens. "Wij leveren kwaliteit tegen de prijs die we gewoon nodig hebben om het werk te maken, en anders maken we het werk liever niet. We gaan absoluut niet inboeten op de kwaliteit!" Dochter Christy, die ook in het bedrijf werkt, zegt: "Wil men de goedkoopste schilder? Dan moet men een ander zoeken. Wil men de beste schilder? Dan moet men ons kiezen!"

SchilderbedrijfSchildersbedrijf Otto Verkerk
Contactgegevens
De Hofstede 23-25
4033 BT Lienden

Telefoon: 0344 60 18 26
E-mail: kleur@otto-verkerk.nl
Website: www.otto-verkerk.nl
´╗┐