• Gratis schilder offerte aanvragen

    Wil je een schilderklus uit handen geven? Vraag gratis offertes op en zit nergens aan vast!

    Plafond schilderen


Schilderbedrijf Noord Brabant

Ben je op zoek naar een schilderbedrijf in Noord Brabant? Wij hebben een overzicht gemaakt met schildersbedrijven in Noord Brabant.

J. Jansen schilderwerken

Voor alle voorkomende plafonds en wanden hebben wij de juiste oplossing, of het nu gaat om lekkage, nicotinevervuiling of gewoon een verfrissing van de kleur, wij kunnen u overal mee van dienst zijn of het nu om rollen of om spuiten gaat wij kunnen alles voor u verzorgen.

Onze prijzen zijn inclusief alle materialen en afdekken van alle niet te schilderen oppervlakten. Kijkt u anders eens op www.jansen-schilders.nl en laat u verrassen door onze goede kwaliteit in combinatie met een uitstekende service en dit alles voor een betaalbare prijs. De prijs beginnen vanaf 6 euro exclusief btw.

SchilderbedrijfJ. Jansen schilderwerken
Contactgegevens
Bernhardweg 30
5394LM

Oijen (Noord Brabant)

Telefoon: 06 54 37 41 86
Email: schilders@home.nl
Website: www.jansen-schilders.nl
Spraytex

Spraytex is meer dan 6 jaar gespecialiseerd in plafonds. Eerder bestonden onze werkzaamheden uit stukadoors- en handmatig schilderwerk. Aangezien er na het stukadoren van plafonds vaak wordt gekozen voor een afwerking met verf, zijn wij ons gaan specialiseren op dit gebied.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat alles voor u uithanden neemt en de werkzaamheden tot in de puntjes voor u verzorgt? Gaat uw voorkeur uit naar een duidelijke en doorzichtige vrijblijvende offerte? Is bij u ook afspraak is afspraak? Neem dan contact op met Spraytex dan zorgen wij ervoor dat alles naar wens is en op de afgesproken tijd wordt opgeleverd!

SchilderbedrijfSpraytex
Contactgegevens
Molenwieken 20
4661TV

Halsteren

Telefoon: 0164 24 99 24
Email: info@spraytex.nl
Website: www.spraytex.nl
´╗┐