Quick Answer: Hoe Oud Is Anny Schilder?

Waarom stopte Annie Schilder met BZN?

Annie Schilder verlaat BZN in 1984, in het programma TV Prive van Henk van der Meijden vertelt Annie op 30 januari 1984, waarom. BZN wilde het vertrek van Annie geheim houden tot de release van de nieuwe single “If I Say The Words” met de nieuwe zangeres Carola Smit, maar Henk was er achter gekomen.

Waarom stopte BZN?

Op 31 december 2019 valt het doek over het populaire Nederlandse duo BZN. Jan Keizer en Anny Schilder zullen dan voor het laatst samen op het podium staan. Het besluit om er nu voorgoed mee te stoppen is niet het resultaat van een ruzie. Jan Keizer wil graag wat meer tijd doorbrengen met zijn familie.

Wie was de eerste zangeres van BZN?

In 1982 presenteerde de groep als eerste Nederlandse band een verzamelalbum op cd, in plaats van de tot dan toe gebruikelijke lp. Anny Schilder werd hiermee de eerste zangeres ter wereld, die op een cd te beluisteren was, en BZN de eerste popgroep.

Wie volgde Carola Smit op?

Opnieuw is het Jack Veerman die wel een zangeres weet. Hij noemt de naam van de dan 20-jarige Carola Smit. Hij heeft haar regelmatig zien optreden met het Volendamse bandje Friends.

You might be interested:  Often asked: Wat Vraagt Een Schilder Per Uur?

Welke zangeres werd bij BZN opgevolgd door Carola Smit?

Annie Schilder werd op 1 augustus 1976 aangenomen als de nieuwe BZN – zangeres. ‘Mon Amour’ werd een nummer 1 hit en Jan en Annie zongen tot 25 maart 1984 samen. Carola Smit nam Annie’s plaats in en het succes bleef aan.

Waar woont Jan Keizer?

Het adres van Jan Keizer Solo is Joost v d Vondelstraat 38 in Volendam.

Wie is de vrouw Jan Keizer?

Jan is getrouwd met zijn Marie en samen hebben ze drie kinderen: Nelly, Louis en Hans.

Welke Volendamse zangeres werd bij BZN?

Carola Smit ( Volendam, 1 september 1963) is een Nederlandse zangeres. Ze werd voornamelijk bekend als zangeres van de Volendamse popgroep BZN, waar ze in 1984 Anny Schilder opvolgde.

Wie is er overleden van BZN?

Oud-gitarist Cees Tol van BZN is overleden. Tol was 70 jaar en overleed vannacht in het ziekenhuis aan de gevolgen van een plotselinge longontsteking, zegt een woordvoerder van Volendam Music tegen het ANP. Tol speelde tussen 1966 en 1988 gitaar in de succesvolle band BZN.

Written by

Leave a Reply