Readers ask: Welke Verf Voor Trespa?

Kun je Trespa schilderen?

Trespa toch schilderen?

  1. Het is belangrijk om eerst de platen goed te ontvetten.
  2. Vervolgens kun je de platen opschuren.
  3. Nu kun je de platen stofvrij maken en opnieuw ontvetten.
  4. Het schilderen kan beginnen met een kunststof primer of primer voor moeilijke ondergronden.

Kun je HPL verven?

Is je HPL gevelbekleding verkleurd of wil je graag iets anders? Gelukkig kun je HPL platen prima schilderen en krijg je met de juiste voorbewerking een schitterend eindresultaat.

Waar kan ik Trespa kopen?

Bij Jongeneel kun je Trespa Meteon, Izeon en Pura NFC plaat kopen.

  • Trespa ® Meteon®
  • Trespa ® Izeon®
  • Trespa ® Pura NFC®
  • Toepassingen van Trespa ® plaat.
  • 10 jaar productgarantie.

Kun je Rockpanel schilderen?

Rockpanel is zeer geschikt voor dakranden, boeiboorden, dakoverstekken, kroonlijsten, dakkapellen, buitenplafonds, gevels, luifels etc. WAAROM ROCKPANEL? Rockpanel is een technisch hoogwaardige, duurzame gevelbekleding zonder rot en delaminatie, ook zonder af te schilderen.

Wat is het verschil tussen Trespa en HPL?

Over het verschil tussen HPL en Trespa ® kunnen we kort zijn: dat is er niet. Trespa ® is namelijk een merknaam van HPL. Trespa ® platen zijn dus High Pressure Laminate platen. We bieden HPL platen van zowel het merk Trespa ® als ons huismerk.

You might be interested:  FAQ: Schuren Tussen Verflagen?

Wat is de trespa?

Trespa ® is de meest bekende productnaam wanneer het gaat om het product High Pressure Laminate, afgekort HPL. HPL, in de volksmond ook vaak ‘Volkern- plaat ‘ genoemd, bestaat uit verschillende papierlaagjes of papierpulp die onder hoge druk en temperatuur worden samengeperst tot een harde, robuuste plaat.

Kun je werzalit schilderen?

Watergedragen is het voorkeursysteem voor het overschilderen van Werzalit.

Hoe kun je het beste Trespa zagen?

Voor het zagen van Trespa ® moet u een geschikt zaagblad nemen, wij raden u aan om een metaalzaag te kiezen waarmee ook ijzer en aluminium gezaagd kan worden. Dit soort zagen hebben een fijne vertanding waarmee u een strakke zaagsnede krijgt.

Hoe maak je Trespa?

Het is een massieve, compacte plaat die is opgebouwd uit houtvezels of papier, met daaraan een op fenolhars gebaseerd bindmiddel toegevoegd. Trespa -plaat wordt gemaakt door onder hoge druk en hoge temperatuur houtvezels of geïmpregneerd papier en hars samen te persen.

Wat kost een plaat Trespa?

Hpl en Trespa € 13 p/m2 Dé Goedkoopste in NL Gratis gezaagd.

Hoe duur zijn Trespa platen?

Hpl en Trespa € 13 p/m2 Dé Goedkoopste in NL Gratis gezaagd.

Wat is beter Rockpanel of Trespa?

Rockpanel is licht van gewicht. Nadeel aan het Rockpanel assortiment is dat men wat minder afmetingen levert dan Trespa. Trespa ® is in meer diktes verkrijgbaar. Trespa ® heeft een ruimer aanbod, bijvoorbeeld ook speciale platen voor laboratoria.

Hoe Rockpanel bevestigen?

Rockpanel panelen en Rockpanel Lines kunnen mechanisch worden bevestigd met schroeven en nagels. Bij een houten constructie en mechanische bevestiging met schroeven hoeven de platen niet vóór levering te worden voorgeboord. de panelen kunnen op de bouwplaats direct mechanisch worden bevestigd.

You might be interested:  Quick Answer: Hoe Verf Je Plastic?

Welke verf voor canexel?

Sikkens heeft speciale watergedragen verf ontwikkeld die geschikt is voor canexel gevelplaten. Door deze verf ben je verzekerd van een mooi en duurzaam eindresultaat. De canexel toplaag kan opnieuw worden geschilderd met een watergedragen dekverf zoals Rubbol BL Satura of Rubbol BL Ventura Satin.

Hoe Rockpanel zagen?

De panelen zijn licht van gewicht en vereisen geen speciaal gereedschap voor bewerking. Je standaard gereedschap is voldoende. De Rockpanel platen zijn gemakkelijk op maat te zagen met traditioneel zaaggereedschap en de randen hoeven niet speciaal behandeld te worden.

Written by

Leave a Reply