FAQ: Wat Kost Een Plafond Stucen Per M2?

Wat kost spachtelputz per m2?

De kosten voor spachtelputz variëren van € 12 – € 18 per m2 voor de wanden tot € 15 – € 23 per m2 voor het plafond, inclusief aanbrengen door een stucadoor. Het sierpleister spachtelputz is van kunststof, heeft een regelmatig korrelstructuur en wordt vaak gekozen voor wanden en plafonds.

Wat kost sierpleister per m2?

Wat kost sierpleister?

Soort sierpleister Gemiddelde prijs per m2 incl. materiaal, loonkosten en btw
Rustiekputz € 12 – € 23
Spachtelputz € 12 – € 23
Granol € 12 – € 23

Wat kost een stucadoor per dag?

De gemiddelde prijs per uur voor het inhuren van een stucadoor voor de wat kleinere klusjes ligt tussen de € 30 en € 35 per uur. Dit bedrag is exclusief de voorrijkosten die kunnen worden berekend. Het starttarief wat gemiddeld genomen word berekend ligt tussen de € 250 en € 275 per dag.

Wat kost schuurwerk per m2?

De kosten voor voor het stucen van een muur zijn gemiddeld € 5 – € 20 per m2 en voor een plafond € 15 – € 25 per m2, inclusief materiaal en stucadoor loonkosten.

You might be interested:  Readers ask: Welke Verf Op Plafond?

Wat kost Granol per m2?

De prijs van granol is vergelijkbaar met dat van spachtelputz en rustiekputz en ligt tussen de €10 en €20 per vierkante meter. Het aanbrengen op het plafond is duurder omdat dit moeilijker te bereiken is.

Kan je behangen over spachtelputz?

Wanneer er nog korrels doorheen komen, dan kun je het nog een beetje bijschuren. Daarna kan het behang erover. Heb je een groter oppervlakte met spachtelputz, dan is schuren misschien onbegonnen werk. Het is dan slimmer om je muur glad te maken met Fix & Finish of MuurGlad.

Wat is sierpleister?

Sierpleister is een mooie en praktische afwerking van uw muren. Veel sierpleisters kunnen in kleur worden aangebracht, zodat uw stucadoor u meteen de moeite van zelf schilderen uit handen neemt. Het voordeel van stucwerk in kleur is dat er geen kleurverschil te zien is bij kleine beschadigingen.

Wat is Korrelpleister?

Sierpleister is een soort van stucwerk met een structuur. Deze structuur komt door de kleine marmer / graniet korreltjes die van dikte verschillen. De granietkorrels die in de kunsthars gebonden mortel zijn verwerkt meestal de kleur wit geven een mooie structuur op uw muren.

Wat is Spachtelpleister?

Kunstharsgebonden sierpleister met korrelstructuur voor een decoratieve, naadloze wandafwerking. Uitstekende hechting, stootvast en ademend.

Hoeveel kost een stucadoor per m2?

De gemiddelde te stucen kosten per vierkantenmeter voor het stucen van een muur liggen tussen de €9,- en €20,- (uitgaande van glad stucwerk). De prijs per meter voor het stucen van een plafond ligt tussen de €14 en €20,- per m2.

You might be interested:  Quick Answer: Wat Kost Een Nieuw Plafond?

Hoeveel m2 kan een stucadoor per uur?

Gemiddeld

Wat kost een stucadoor Kosten per uur Kosten per m2
Stucwerk muur €30 per uur – €45 per uur €12 per m2 – €20 per m2
Stucwerk plafond €30 per uur – €45 per uur €17 per m2 – €25 per m2
Spuitwerk plafond €25 per uur – €35 per uur €7 per m2 – €13 per m2
Behangen door vakman €20 per uur – €35 per uur €9 per m2 – €20 per m2

Wat kost een stucadoor gemiddeld per uur?

Als u offertes vergelijkt kunt u snel de goedkoopste vakman met het laagste uurtarief naar boven halen. Door prijzen te vergelijken betaalt u nooit teveel voor uw nieuwe stucwerk en bent u voordeliger uit dan u denkt. Het gemiddelde uurloon van stucadoors ligt tussen de 20 euro en de 40 euro per uur.

Hoeveel Stuc nodig per m2?

Afhankelijk van de samenstelling en het doel hebben ze 1,5 tot 3 kg / m2 nodig.

Wat kost behang per m2?

De gemiddelde prijzen per m2 voor een normale behangsoort te laten aanbrengen op behangklare muren ligt tussen de 5 euro en 12 euro per m2 ( per vierkante meter ). Glasvezelbehang daar in tegen is iets duurder om aan te laten brengen.

Wat kost sauzen per m2?

De gemiddelde sauswerk prijs per m2 ligt tussen de €7 en €13. Het opnieuw sauzen ( witten ) van uw muur of het overschilderen van de oude wanden in uw nieuwbouw of bestaande woning kunt u zelf doen of u kunt de gehele klus uitbesteden aan een vakman.

Written by

Leave a Reply